1 november 2019

75 jaar Slag om de Schelde:

Sint Jacobskerk - Vlissingen

concert door het Zeeuws Concertkoor op vrijdag 1 november 2019, aanvang 20.00 uur

1 november 1944 in woord, beeld en muziek,

met bijdragen door Hans Koeman (Comité Bevrijding Vlissingen), Ad Tramper (stadsarchivaris, met dagboekfragmenten), Holland Orkest Combinatie (cello, koper & slagwerk), Helena van Heel (mezzosopraan), Jos Vogel (orgel), Jacco Lamfers (piano) én met de rappers van de Hobbyisten (Kevin & Donald)

Karl Jenkins, The Armed Man - a mass for peace

Uitvoerenden:

Helena van Heel, mezzosopraan

Akam Hoessein, muezzin

Zeeuws Concertkoor (in grote bezetting)

Holland Orkest Combinatie

Jacco Lamfers, piano

Jos Vogel, orgel

Het geheel staat onder leiding van Pim Overduin, dirigent

Tekstregie: Piet Batenburg

Beeldregie: Joke Ruppert

Beeldtechniek: Tjoonk GVL

Alle kaarten voor dit concert kosten € 12,50.

Kaarten voor jeugd t/m 18 jaar en studenten op vertoon ID of studentenpas: € 7,50. Deze kaarten zijn uitsluitend op de avond van het concert verkrijgbaar aan de kassa van de kerk.

Er zijn geen gereserveerde plaatsen; alle plaatsen zijn ter vrije keuze.

Kerk open: 19.00 uur
Aanvang concert: 20.00 uur.
Kom s.v.p. ruim op tijd!

Einde concert: 22.45 uur

Kaarten bestellen via de website, vanaf 1 augustus: klik hier

Kaarten zijn vanaf 1 oktober ook verkrijgbaar bij boekhandel ’t Spui op de Oude Markt in Vlissingen (tegenover de Sint Jacobskerk)