Kaarten bestellen: Die Schöpfung (Joseph Haydn)

Uitvoering op zaterdag 22 december 2018 om 19:30 in de Sint Jacobskerk te Vlissingen.

Vrije plaatsen en gereserveerde plaatsen

Alle plaatsen in het middenschip van de kerk verkopen wij met een stoelnummer; d.w.z. al deze plaatsen worden verkocht als gereserveerde plaats. De stoelnummers lopen van 1 t/m circa 330. Het is een doorlopende reeks, dus dit keer geen rijnummer. Aan het einde van een rij verspringt het stoelnummer naar de stoel daarachter. De nummers vormen een soort heen en weer gaande slinger door het hele middenschip heen. Het kan dus gebeuren dat u een paar kaarten koopt, waarbij de nummering verspringt naar de rij daarachter. Maar wel zo dat de stoelen dus direct bij elkaar staan. Vrije plaatsen zijn: de zijvakken en de balkons.

Kaartsoorten:

Kaartsoort: Prijs per stuk: Aantal:
Normaal € 25,00
Donateur/CJP € 22,50
Jeugd t/m 18 jaar € 10,00

Bezorging

Bij dit concert is het alleen mogelijk om uw kaarten te laten thuisbezorgen. Als u op Walcheren woont is dit gratis. Woont u buiten Walcheren, dan kost het thuisbezorgen € 2,00 per kaart.
Het is ook mogelijk om uw kaarten te laten ophalen door een koorlid. Dit is gratis.

Vul hieronder uw postcode in om de totaalprijs te laten berekenen.

Totaalprijs: € 0,00

Uw gegevens (verplicht):

Uw adresgegevens (nodig als u de kaarten wilt laten bezorgen):

Verzenden:

Als u nog opmerkingen heeft kunt u deze hier kwijt.

Om te voorkomen dat er spam wordt verstuurd met dit formulier
wordt u verzocht in het onderstaande vak Vlissingen in te vullen.