Kaarten bestellen: Matthäus-Passion 2019

Uitvoering van de Matthäus-Passion op 6 april 2019, om 19:00, in de Sint Jacobskerk te Vlissingen.

Gereserveerde plaatsen en niet-gereserveerde plaatsen

Circa 250 plaatsen in het middenschip van de kerk verkopen wij met een stoelnummer; d.w.z. al deze plaatsen worden verkocht als gereserveerde plaats. De stoelnummers lopen van 1 t/m circa 250. Het is een doorlopende reeks van stoelnummers; de rijen hebben geen nummer. Aan het einde van een rij verspringt het stoelnummer naar de stoel daarachter. De nummers vormen een soort heen en weer gaande slinger door het middenschip heen. Het kan dus gebeuren dat u een paar kaarten koopt, waarbij de nummering verspringt naar de rij daarachter. Maar wel zo dat de stoelen dus direct bij elkaar staan.
Niet-gereserveerde plaatsen zijn: de achterste rijen van het middenschip, de zijvakken, de balkons en het gedeelte achter het kinderkoor (in het koor van de kerk).

Kaartsoorten:

Kaartsoort: Prijs per stuk: Aantal:
Normaal € 27,50
Jeugd t/m 18 jaar € 10,00
U kunt voor dit concert nog kaarten voor niet-gereserveerde plaatsen kopen. De gereserveerde plaatsen zijn inmiddels uitverkocht.

Bezorging

Bij dit concert is het alleen mogelijk om uw kaarten te laten thuisbezorgen. Als u op Walcheren woont is dit gratis. Woont u buiten Walcheren, dan kost het thuisbezorgen € 2,00 per kaart.
Het is ook mogelijk om uw kaarten te laten ophalen door een koorlid. Dit is gratis.

Vul hieronder uw postcode in om de totaalprijs te laten berekenen.

Totaalprijs: € 0,00

Uw gegevens (verplicht):

Uw adresgegevens (nodig als u de kaarten wilt laten bezorgen):

Verzenden:

Als u nog opmerkingen heeft kunt u deze hier kwijt.

Om te voorkomen dat er spam wordt verstuurd met dit formulier
wordt u verzocht in het onderstaande vak Vlissingen in te vullen.