Kinderkoor Bach Got Talent

In 2016 is het kinderkoor Bach got Talent opgericht. Dit kinderkoor heeft in 2017 en 2019 meegezongen bij de uitvoering van de Matthäus Passion door het Zeeuws Concertkoor.

 

De komende jaren staan er bij ons weer andere, maar ook hele mooie muziekstukken op het programma. Bij al die concerten is een kinderkoor nodig:

  • In de periode september november 2019 geven wij 4 concerten ter herdenking van de oorlog in Zeeland: de Slag om de Schelde. Deze concerten vinden plaats in Breskens op 21 september, in Goes op 26 oktober en in Vlissingen op 1 en 2 november. Wij zingen dan over de oorlog en de vrede; en het kinderkoor komt dan zingend achter een trommel en een fluit de kerk inlopen.
  • In december 2019 doen wij op de zaterdag voor Kerstmis een soort middagconcert, met een verteller, met muzikanten die zoek zijn, en met ons koor dat mooie kerstliederen zingt. Het duurt een uurtje en is bedoeld voor alle kinderen met hun opa’s en oma’s (en natuurlijk voor alle vaders en moeders).
  • In mei 2020 is er een korenmiddag in de Sint Jacobskerk en daar doet het kinderkoor ook aan mee.
  • En dan gaan we alweer snel repeteren voor de Matthäus Passion in april 2021.

 

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij op zoek naar nieuwe kinderen voor het kinderkoor.

  • Houd jij van zingen?
  • Zie je het zitten om met een orkest en koor mee te doen met grote, spraakmakende concerten?
  • Ben je tussen 8 en 14 jaar?

 

Geef je dan op voor ons kinderkoor!

 

Wij repeteren eens in de twee weken op maandagavond in het Scheldemondcollege  te Vlissingen van 18.45 tot 19.45 uur. In de aanloop naar een concert wordt dit wekelijks.

Onze dirigent maakt er leuke repetities van waarbij ook aan je zangtechniek wordt gewerkt.

 

Opgeven kan via bachgottalent@gmail.com