Concertagenda

Vierkoren-project 75 jaar Slag om de Schelde
september-november 2019

zaterdag 21 september 2019
Regio Zeeuws-Vlaanderen: Breskens in de SOW Kerk aan de Dorpsstraat op zaterdag 21 september 2019 om 20.00 uur, gekoppeld aan de herdenking van het bombardement op Breskens op 11 september 1944.
Het Zwinkoor (Sluis/Cadzand) aangevuld met projectzangers; totaal 90.
Kinderkoor Hemelsblauw en Bach Got Talent kinderkoor.
Muzikaal ensemble van de Holland Orkest Combinatie, inclusief uitgebreid slagwerk, Jos Vogel (orgel) en Jacco Lamfers (piano).
Dirigent Pim Overduin.
Programma: The Armed Man van Karl Jenkins

zaterdag 26 oktober 2019
Regio Bevelanden: Goes in de Grote of St. Magdalenakerk op zaterdagavond 26 oktober 2019, gekoppeld aan de Slag om de Sloedam en de bevrijding van de Bevelanden.
Het Vocaal Ensemble Cantare (Goes) aangevuld met projectzangers; totaal circa 60.
Kinderkoor Hemelsblauw en Bach Got Talent kinderkoor. Kamerorkest van de Holland Orkest Combinatie, inclusief uitgebreid slagwerk.
Dirigent Pim Overduin.
Programma: The Armed Man van Karl Jenkins, ChichesterPsalms van Leonard Bernstein.

zondagmiddag 27 oktober 2019
Regio Brabantse Wal: Bergen op Zoom in de St. Gertrudiskerk op zondagmiddag 27 oktober 2019, gekoppeld aan de bevrijding van Bergen op Zoom.
Hét Concertkoor Bergen op Zoom aangevuld met circa 20 projectzangers; totaal circa 90.
Orkest is nog niet bekend.
Dirigent: André Telderman.
|Programma: oratorium Annelies en het Requiem; beide werken van  James Whitbourn

vrijdag 1 november en op zaterdag 2 november 2019
Walcheren: Vlissingen in de St. Jacobskerk op vrijdag 1 november 2019 om 20.00 uur en op zaterdag 2 november 2019 om 19.30 uur, gekoppeld aan de bevrijding van Vlissingen en Walcheren.
Het koor van de Vlissingse Oratorium Vereniging, aangevuld met circa 30 projectzangers; totaal 120.
Kinderkoor Hemelsblauw en Bach Got Talent kinderkoor.
Muziekensemble van de Holland Orkest Combinatie met uitgebreid slagwerk*.
Holland Symfonie Orkest in grote bezetting met uitgebreid slagwerk**.
Beiaard en grote klokken St. Jacobskerk: Jos Vogel.
Dirigent: Pim Overduin|
Programma: The Armed Man van Karl Jenkins, de Chichester Psalms van Leonard Bernstein**, en delen uit Candide van Leonard Bernstein**.
* alleen op vrijdag 1 november 2019
** alleen op zaterdag 2 november 2019